Een weddenschap maakt elke koers nét even spannender!

Wedden op uw favoriete paard!

Het wedden op paarden is een belangrijk onderdeel van de paardenkoersen. Een weddenschap op uw favoriete paard maakt elke koers nét even spannender en u zult niet de eerste zijn die een middagje paardenkoersen afsluit met een mooie winst.

De weddenschappen vormen de basis van de paardenkoersen. Uit de inleg op de toatlisator wordt o.a. het prijzengeld betaald. Zonder wedden geen paardenkoersen.

U kunt op verschillende manieren wedden op een paard. De eenvoudigste manieren zijn het winnend- en plaatsspel. Bij een winnend-weddenschap dient u de winnaar juist te voorspellen en bij het plaatspel moet het door u gekozen paard bij de eerste drie aankomende paarden zitten.

Uiteraard zijn er nog talloze andere manieren van spel. Daarover krijgt u bij de info stand op de drafbaan alle uitleg die u wilt zodat u elke gewenste weddenschap kunt plaatsen.

Meer informatie over het wedden op paarden en de verschillende soorten van spel vindt u op de website van ZEturf, dé officiële aanbieder van weddenschappen op paardenkoers in Nederland.

klik hier voor de website van de wedaanbieder!
Wedden