Sponsoring & lidmaatschap

Steun KHRV Groningen

De Koninklijke Harddraverij- en Renvereniging “Groningen” is opgericht in 1886 en bestaat derhalve al meer dan 130 jaar. De vereniging heeft een rijke traditie en is een begrip in Groningen en de Nederlandse drafsport.

U kunt de KHRV Groningen op verschillende manieren steunen en mede bijdragen aan het behoud van deze rijke traditie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u lid worden van onze vereniging, of van de Club van 100. Daarnaast bieden wij voor sponsoren ook de nodige mogelijkheden om hun naam aan onze drafbaan te verbinden.

Naast deze opties, kunt u er ook voor kiezen om een eenvoudige overboeking te doen. Dit kan naar het volgende rekeningnummer: NL32 INGB 0008 4912 12 , t.n.v. Koninklijke Harddraverij- en Renvereniging Groningen.

Lidmaatschap KHRV Groningen

Met uw bijdrage steunt u onze vereniging en heeft u recht op vrij entree tot de paardenraces op de drafbaan in het Stadspark. U bent al lid van de KHRV “Groningen” voor slechts 50 euro per jaar. Gezinslid (2 volwassenen) worden kan ook. In dat geval betaalt u 75 euro per jaar.

 

De Club van 100

Met een eenmalige bijdrage van €100 steunt u de KHRV Groningen en bent u lid van de Club van 100. Onze sponsoren en leden worden elk jaar uitgenodigd voor het bezoeken van een koersdag.

Met uw steun zetten we een rijke traditie in het noorden voort!

club_van_100_02

Vul hier het formulier in!