Sponsoring & lidmaatschap

Steun KHRV Groningen

De Koninklijke Harddraverij- en Renvereniging “Groningen” is opgericht in 1886 en bestaat derhalve al meer dan 130 jaar. De vereniging heeft een rijke traditie en is een begrip in de stad Groningen en de Nederlandse drafsport.

U kunt de KHRV Groningen op verschillende manieren steunen en mede bijdragen aan het behoud van deze rijke traditie. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u lid worden van onze vereniging, of van de Club van 100. Daarnaast bieden wij voor sponsoren ook de nodige mogelijkheden om hun naam aan onze drafbaan te verbinden.

Naast deze opties, kunt u er ook voor kiezen om een eenvoudige overboeking te doen. Dit kan naar het volgende rekeningnummer: NL32 INGB 0008 4912 12 , t.n.v. Koninklijke Harddraverij- en Renvereniging Groningen.

CROWDFUNDING: STEUN DRAFSPORT IN GRONINGEN

Nieuw opgezet in 2021 is een crowdfundingsactie die het mogelijk zal maken om er een succesvol koersseizoen van te maken. Hopelijk zijn hier weer bezoekers toegestaan, want elke donateur (geen drempelbedrag!) ontvangt vrijkaarten voor een bezoek aan een koersdag. Helpt u ook mee om de paarden te laten blijven draven in het Stadspark? Doneren & meer lezen over het hoe en waarom kan hier: https://gofund.me/d2745794

Lidmaatschap KHRV Groningen

Met uw bijdrage steunt u onze vereniging en heeft u recht op vrij entree tot de paardenraces op de drafbaan in het Stadspark. U bent al lid van de KHRV “Groningen” voor slechts 50 euro per jaar. Gezinslid (2 volwassenen) worden kan ook. In dat geval betaalt u 75 euro per jaar.

 

De Club van 100

Met een eenmalige bijdrage van € 100 steunt u de KHRV Groningen en bent u lid van de Club van 100. U krijgt iedere meeting gratis toegang en wordt vermeld op een groot doek bij de ingang van de drafbaan!

 

Sponsoring

U kunt de drafbaan ook zakelijk steunen. Hiervoor bieden wij u en uw bedrijf diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een koers op naam krijgen, maar ook een compleet verzorgde middag met uw hele bedrijf behoort tot de mogelijkheden. Daarover informeren we u graag in een nader gesprek. Bekijk via deze link alvast onze sponsorpakketten: PDF-bestand Sponsorbrief

Met uw steun zetten we een rijke traditie voort!

club_van_100_02

Vul hier het formulier in!